Sande Bygg & Innredning AS:
Strålevern på Unilabs Farmanstredet i Tønsberg via Breda Bygg AS, Restaurering / forsterkning av tømmer bære-konstruksjonen på Union Scene i Drammen, Innleid av Bico vedrørene ombygging av interiør i Peppes Pizza på Grønland i Oslo, Badestamp (10-12pers), Base for utstillingsmonter for modelltog på Drammen jernbanestasjon, Utvendig vegger på 2 av 3 blokker på "Bueslaget" i Drammen, Tilpassing av salgsdisk i Opus resturant på Ski storsenter, Projektorbord til medium stor privat kino i Oslo sentrum, diverse nybygg, tilbygg og omgjøringer i forskjellige forretningslokaler i Drammen, Oslo og omegn.

Fredrik Mikkelsen Bygg AS:
Med på å lage komplett kjøkken innredning til hytte, Oppføring av 2 elementhytter inkludert grunnmur, Utskjæringer av komplett stavlaftramme i malmfuru med motorsag og konstruksjon av komplett stavlaft hytte.

E.M. Tre-utvikling DA:
Drev et lite "delt ansvar" foretak med en venn og hadde diverse oppdrag for bl.a. Mesta AS og Sande Bygg & Innredning AS. Importerte også noen tre-utskjæringer fra Polen og solgte på diverse friluftsmesser på Østlandet.
Snekker